Gas en elektra worden steeds duurder. Dit is voor veel mensen een aanleiding om flink te gaan verduurzamen. Maar wat valt hier nu precies onder?

* Isoleren. 
Dit is vaak het meest voordeligste en u heeft de kosten ook snel terugverdiend. U kunt zo bijvoorbeeld de vloer, spouwmuren en uw dak isoleren. De warmte die u opwekt in uw woning kan dan niet zo gemakkelijk meer naar buiten, waardoor u minder hoeft te stoken, en dat scheelt weer in de portemonnee.

* Zonnepanelen.
Hiermee wek jij je eigen duurzame energie op. Ook deze verdien je in ongeveer 7/8 jaar terug. Om minder gas te verbruiken kan je kijken naar bijvoorbeeld een warmtepomp. Deze regelt net als een cv-ketel de verwarming en in combinatie met een boiler het warme water.

* De warmtepomp
Deze warmtepomp verbruikt veel energie, maar in combinatie met de zonnepanelen en geen gas meer, blijft dit een goede verduurzamingsoptie.

Wist u dat als uw inkomen gezamenlijk boven de 33.000 euro ligt, veel geldverstrekkers bereid zijn u ongeacht of het op inkomen past, u 9000 euro boven op uw hypotheek te verstrekken. Dit om de woning te kunnen verduurzamen. Hier kunt u toch al 1 van de bovengenoemde opties mee realiseren.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.