Wij van Hypotheca zijn betrokken, eerlijk & ervaren, snel & met een hart voor uw hypotheek.

Betrokken omdat wij vinden dat iedere hypotheek uniek is. Iedere klant is uniek. Wij willen net even verder kijken, dan die zwart omrande kaders bij de banken en geldverstrekkers.

Dat één geldverstrekker of adviseur uw dossier afwijst, wil niet zeggen dat al die andere geldverstrekkers uw dossier ook zullen afwijzen. Wij geven niet snel op. Door betrokken te zijn bij uw dossier en ook regelmatig ons te laten bijscholen kunnen wij vaak net wel uw dromen verwezenlijken.

Er zijn vele aanbieders van hypotheken en doordat wij naar uw verhaal luisteren, kunnen wij u een passend advies geven, bij een geldverstrekker die bij uw situatie het beste past.

Eerlijk & Ervaren.

Doordat wij, Joyce & Ilse, beide ooit begonnen zijn als administratief medewerksters en zo ons pad hebben bewandeld naar hypotheekadviseur, zien wij vaak dossiers anders dan onze collega adviseurs. Wij weten welke documenten er benodigd zijn. Hoe deze eruit moeten zien en zo weten wij ook vaak, waar de valkuilen, dan wel de uitdagingen liggen.

Hier kunnen wij gemakkelijk op anticiperen, vaak weten wij vooraf al wat een bank van u gaat vragen zodat wij goed voorbereid uw dossier kunnen indienen, wat weer zorgt voor snelle afhandeling bij de bank. Dan is het halve werk al gedaan.

Daarnaast zijn wij bekend met de net wat lastigere dossiers. Veel mensen gaan eerst naar de grote partijen die bekend zijn om hun naam. Die partijen die reclame maken op tv en in elke dorp of stad zitten.

Als zij geen mogelijkheden zien zullen veel mensen online gaan zoeken naar iemand die wel verder wenst te kijken dan de standaard normen.

U heeft ze al gevonden, Hypotheca! Wij vinden het belangrijk ons continue te laten bijscholen en de acceptatiegidsen door te kijken om net even de mazen in de acceptatiegidsen te vinden om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Maar wanneer wij denken dat het lastig wordt of dat wij geen mogelijkheden zien, zullen wij hierover eerlijk communiceren.  Eerlijkheid naar elkaar vinden wij erg belangrijk.

Snel.

Wij vinden het belangrijk dat u snel duidelijkheid krijgt.

Een hypotheek aanvragen is al zenuwslopend genoeg en u wilt snel weten waar u aan toe bent.

Doordat wij bekend zijn met de partijen en wat zij gaan opvragen en wat wij nodig hebben voor uw advies kunnen wij dit op voorhand al opvragen. Zo hebben wij uw dossier in één keer compleet.

De bank kan dan direct met uw dossier aan de slag en zo gaan wij er dan ook voor om deze in één keer akkoord te krijgen.

Bij vragen van de geldverstrekker kunnen wij deze vaak al direct beantwoorden, omdat wij uw dossier al volledig hebben.

Daar worden we allemaal blij van. De bank blij met een compleet dossier en u met uw bindend aanbod & wij met een tevreden klant!